SENSITIVE PREMIUM RESORT & SPA ( TURQI - BELEK )


 • - Udhëtimin Charter Tiranë - Antalya - Tiranë
 • - Transfertat Aeroport - Hotel - Aeroport
 • - Akomodim në hotelin e përzgjedhur nga Ju, 7 ditë / 6 netë, të gjitha shërbimet e përfshira
 • - Siguracionin Shëndetësor gjatë udhëtimit Tuaj
 • VITI I NDËRTIMIT 2016
  RESTAURIMI I FUNDIT 2016
  SIPËRFAQJA E HOTELIT (m2)
  18,500
  DISTANCA NGA AEROPORTI (km) 30
  QYTETI MË I AFËRT (km) Belek
  DISTANCA NGA QYTETI MË I AFËRT (km) 5
  NDËRTESA KRYESORE 1
  NDËRTESA TË TJERA
  DHOMA 402
  AMBJENTE TË PËRSHTATSHME PËR PERSONA ME AFTËSI TË KUFIZUARA
  CHECK-IN 15:00
  CHECK-OUT 12:00
  INTERNET WiFi në zonat kryesore të hotelit
  VAKTET / KONSUMI ULTRA ALL INCLUSIVE
  FËMIJËT
  KAFSHËT SHTËPIJAKE
  SHËRBIME TË TJERA:
  PAGESË ME KARTË KREDIE / ATM VISA, MASTERCARD, VISA Electron, MAESTRO
  ANULLIME / PARAPAGIME Lutemi referojuni Kushteve dhe Politikave të vendosura nga agjensia.

  RESTORANTE KRYESORE
  RESTORANTE ME TEMATIKË
  SNACK BAR
  PASTIÇERI
  BAR - KAFE
  DISCO
  SHËRBIME TË PËRDITSHME KONSUMATORI:
  PLAZHI
  LLOJI
  GJATËSIA
  DISTANCA PREJ NDËRTESËS KRYESORE TË HOTELIT
  PISHINA NË AMBJENTE TË HAPURA
  PISHINA NË AMBJENTE TË MBYLLURA
  PISHINË FAMILJARE
  PISHINË PËR TË RRITUR
  PISHINË ME DALLGË ARTIFICIALE
  AQUAPARK
  UTENSILJE TË PËRFSHIRA NË PAKETË
  AKTIVITETE