EFTALIA OCEAN HOTEL ( TURQI - ALANYA )


 • - Udhëtimin Charter Tiranë - Antalya - Tiranë
 • - Transfertat Aeroport - Hotel - Aeroport
 • - Akomodim në hotelin e përzgjedhur nga Ju, 7 ditë / 6 netë, të gjitha shërbimet e përfshira
 • - Siguracionin Shëndetësor gjatë udhëtimit Tuaj
 • VITI I NDËRTIMIT 2017
  RESTAURIMI I FUNDIT 2017
  SIPËRFAQJA E HOTELIT (m2)
  60,000
  DISTANCA NGA AEROPORTI (km) 100
  QYTETI MË I AFËRT (km) Konakli
  DISTANCA NGA QYTETI MË I AFËRT (km) 4
  NDËRTESA KRYESORE 2
  NDËRTESA TË TJERA 3
  DHOMA 682
  AMBJENTE TË PËRSHTATSHME PËR PERSONA ME AFTËSI TË KUFIZUARA
  CHECK-IN 15:00
  CHECK-OUT 12:00
  INTERNET WiFi PA PAGESË në zonat kryesore të hotelit
  VAKTET / KONSUMI ULTRA ALL INCLUSIVE
  FËMIJËT Lutemi referojuni Kushteve dhe Politikave të vendosura nga agjensia.
  KAFSHËT SHTËPIJAKE Nuk lejohen kafshët shtëpijake.
  SHËRBIME TË TJERA:
 • Kasafortë në Dhomë
 • S.P.A.
 • Qëndër Estetike
 • Shërbimi Lavanteri
 • Karroca për fëmijë
 • Menu për fëmijë në restorant
 • Mjek
 • TV Satelitor
 • Sistem Ajri të Kondicionuar
 • PAGESË ME KARTË KREDIE / ATM VISA, MASTERCARD, VISA Electron, MAESTRO
  ANULLIME / PARAPAGIME Lutemi referojuni Kushteve dhe Politikave të vendosura nga agjensia.

 • DHOMË STANDARTE
 • DHOMË FAMILJARE ME 2 DHOMA GJUMI
 • VILA ME DALJE DIREKTE NE PISHINË ME 3 DHOMA GJUMI
 • RESTORANTE KRYESORE 1
  RESTORANTE ME TEMATIKË 2
  SNACK BAR 2
  PASTIÇERI 1
  BAR - KAFE 5
  DISCO 1
  SHËRBIME TË PËRDITSHME KONSUMATORI:
 • Mëngjesi
 • Mëngjes i vonë
 • Dreka
 • Snack Service në orarë të ndryshme të ditës
 • Akullore
 • Orari i Çajit
 • Darkë
 • Darkë e vonë
 • PLAZHI Privat
  LLOJI Ranor, Guror
  GJATËSIA 1500
  DISTANCA PREJ NDËRTESËS KRYESORE TË HOTELIT 100
  PISHINA NË AMBJENTE TË HAPURA 4
  PISHINA NË AMBJENTE TË MBYLLURA 1
  PISHINË FAMILJARE Në ambjentet e pishinave kryesore
  PISHINË PËR TË RRITUR Në ambjentet e pishinave kryesore
  PISHINË ME DALLGË ARTIFICIALE Nuk ka
  AQUAPARK Aquapark përfshin pishina të ndryshme, si dhe 7 rrëshkitëse për të rritur dhe 5 për fëmijë.
  UTENSILJE TË PËRFSHIRA NË PAKETË
 • Çadra
 • Chaise Longue
 • Dysheqe per Chaise Longue
 • Peshqirë plazhi te administruara ne pika te ndryshme shperndarjeje
 • AKTIVITETE
 • Programe Animacioni për fëmijë
 • Mini Club
 • Kënd lojrash për fëmijë
 • Lojra, shfaqje dhe animacione të ndryshme gjatë ditës
 • Lojra, shfaqje dhe animacione të ndryshme gjatë natës
 • Palestër
 • Sauna
 • Banjo Turke
 • Masazh
 • Jacuzzi
 • Ping Pong
 • Bowling
 • Basketboll
 • Voleiboll në Plazh
 • Fushë për Kalçeto
 • Water Ski
 • Parashutë
 • Kanoe
 • Biçikletë Uji
 • Disco
 • Aerobi
 • Mini Golf
 • Darts
 • Bilardo
 • ***Disa prej aktiviteteve të sipërpërmendura janë të mundura vetëm kundrejt një pagese shtesë, e cila mund t'Ju bëhet me dije vetëm në hotel.