AMARA PREMIER PALACE HOTEL KEMER ( TURQI - KEMER )


 • - Udhëtimin Charter Tiranë - Antalya - Tiranë
 • - Transfertat Aeroport - Hotel - Aeroport
 • - Akomodim në hotelin e përzgjedhur nga Ju, 7 ditë / 6 netë, të gjitha shërbimet e përfshira
 • - Siguracionin Shëndetësor gjatë udhëtimit Tuaj
 • Amara Premier Palace është i pozicionuar vetëm 21.5 km nga "Kursunlu Waterfall & Nature Park", "Dallas Rafting" dhe "Termessos".
  VITI I NDËRTIMIT 2013
  RESTAURIMI I FUNDIT 2013
  SIPËRFAQJA E HOTELIT (m2)
  90,000
  DISTANCA NGA AEROPORTI (km) 28
  QYTETI MË I AFËRT (km) Belbidi
  DISTANCA NGA QYTETI MË I AFËRT (km) 1
  NDËRTESA KRYESORE 1
  NDËRTESA TË TJERA Nuk ka
  DHOMA 412
  AMBJENTE TË PËRSHTATSHME PËR PERSONA ME AFTËSI TË KUFIZUARA
  CHECK-IN 15:00
  CHECK-OUT 12:00
  INTERNET Në dhomë dhe ambjentet kryesore të hotelit
  VAKTET / KONSUMI ALL INCLUSIVE
  FËMIJËT 2 fëmijë në dhomën e prindërve, akomodimi FALAS. Për informacione të mëtejshme, lutemi referojuni Kushteve dhe Politikave të vendosura nga agjensia.
  KAFSHËT SHTËPIJAKE Nuk lejohen kafshët shtëpijake.
  SHËRBIME TË TJERA:
 • Kasafortë në Dhomë
 • Kasafortë në Recepsion
 • S.P.A.
 • Qëndër Estetike
 • Shërbimi Lavanteri
 • Qendër Biznesi
 • Shërbimi Mjeksor
 • Sistem Ajri të Kondicionuar
 • PAGESË ME KARTË KREDIE / ATM VISA, MASTERCARD, VISA Electron, MAESTRO
  ANULLIME / PARAPAGIME Lutemi referojuni Kushteve dhe Politikave të vendosura nga agjensia.

 • DHOMË SUPERORE
 • DHOMË DELUXE
 • DHOMË DUPLEX
 • DHOMË FAMILJARE
 • DHOMË FAMILJARE DUPLEX
 • SUITA TË NDRYSHME
 • RESTORANTE KRYESORE 1
  RESTORANTE ME TEMATIKË 5
  SNACK BAR 3
  PASTIÇERI Në zonën e restorantit kryesor.
  BAR - KAFE 2
  DISCO 1
  SHËRBIME TË PËRDITSHME KONSUMATORI:
 • Mëngjesi
 • Mëngjes i vonë
 • Dreka
 • Snack Service në orarë të ndryshme të ditës
 • Akullore
 • Orari i Çajit
 • Darkë
 • Darkë e vonë
 • PLAZHI Privat
  LLOJI Ranor, Guror
  GJATËSIA
  DISTANCA PREJ NDËRTESËS KRYESORE TË HOTELIT Akses direkt
  PISHINA NË AMBJENTE TË HAPURA 1
  PISHINA NË AMBJENTE TË MBYLLURA 1
  PISHINË FAMILJARE 1
  PISHINË PËR TË RRITUR Në ambjentet e pishinës kryesore
  PISHINË ME DALLGË ARTIFICIALE Nuk ka
  AQUAPARK Për ata që kërkojnë pushime aventureske, Aquapark është projektuar për t'Ju bërë të zhyteni në një eksperiencë të gjatë dhe emocionuese.
  UTENSILJE TË PËRFSHIRA NË PAKETË
 • Çadra
 • Chaise Longue
 • Peshqirë plazhi te administruara ne pika te ndryshme shperndarjeje
 • AKTIVITETE
 • Programe Animacioni për fëmijë
 • Mini Club
 • Kënd lojrash për fëmijë
 • Lojra, shfaqje dhe animacione të ndryshme
 • Palestër
 • Sauna
 • Banjo Turke
 • Masazh
 • Jacuzzi
 • Ping Pong
 • Basketboll
 • Voleiboll
 • Disco
 • Aerobi
 • Darts
 • ***Disa prej aktiviteteve të sipërpërmendura janë të mundura vetëm kundrejt një pagese shtesë, e cila mund t'Ju bëhet me dije vetëm në hotel.